2016-11-26 1575 瀏覽
Happy Friday..表姐生日..她提意食這間餐廳..平時行過尖沙咀都見到呢棟大廈!但不知原來裡面有餐廳的....上到去一出lift有個bar位地方..裡面大慨有十幾張枱..有露天地方的!一坐底就比啲碟吸引著.有四種動物.之後會有麵包.但忘記了影相..是用銀色盒裝的.牛油上有一點點.應該是松露來的.包好鬆軟.好香!點了三樣菜..有薯條..啤酒雞和豬脾.飲品點了我最愛的strawberry smoothie😍😍好真材實料.有strawberry籽的..但我覺得稀左少少之後到薯條.好好味..就算放耐了.也是脆的.有甜甜地既味..另外有種松露薯條.不過沒有叫.之後到豬脾..好有驚喜.皮夠脆.肉入味..帶少少肥膏.一定一定要試😍😍😋😋之後到了我期待的啤酒雞..期待原因是因為睇露營片時見啲人會整😂他們吃得好美味..所以很想試.全隻雞上枱太震撼了😂😂影完相後.會有尊人幫手切開..雞很入味..雞皮有部份會脆..肉質夠軟..最想不到是那些配菜都好好味..由其是蒜頭..本身見到唔會特別試..但朋友極推介.好吧..那試吧..真係好好味😋😋這間餐廳絕對會再試!很想試出名的慢煮牛肋骨.

一坐底就比啲碟吸引著.有四種動物.

點了三樣菜..有薯條..啤酒雞和豬脾.

飲品點了我最愛的strawberry smoothie😍😍
好真材實料.有strawberry籽的..但我覺得稀左少少
這間餐廳絕對會再試!很想試出名的慢煮牛肋骨.
  • 12hrs slow-cooked suckling piglet