2020-12-08 54 瀏覽
我地成家都係雞翼控,每次食雞翼每人都要食5至6隻先夠喉,之前去左葵芳新都會廣場果邊整野,難得成家一齊出動,整完野,都有入新都會行下,順手入定貨準備換季,就俾我地見到間專食雞翼既小食店《雞翼山》,我地一家咁鐘意人雞翼緊係要入去試下喇。本來以為其實雞翼款式來來去去應該都係得幾隻,入到去見到張菜單都好多款式,好多口味真係估佢唔到🤣。今次第一次黎食就叫左:02原味脆香雞翼; 原味雞翼,食落有蒜香味,又勁juice ,咬落去肉汁噴出黎,勁好味😋。08港呢D友情萬歲檸茶雞翼; 冇諗過檸茶🍋香港人咁鐘意飲都可以拎黎整雞翼,味道酸酸甜甜咁真係好開胃,好好味。10香茅黑糖珍珠瑜伽雞翼;黑糖珍珠奶茶🥤就飲得多,拎黎醃肉真係諗都冇諗過,個感覺係點呢?一定要試下,黑糖味好重,令到個香茅味就冇咁出,不過個黑糖味真係好香好好味,加埋真係有珍珠係面個口感好得意。雞翼山既雞翼真係估唔到咁特別,等疫情過去要黎試埋其他味道先得

今次第一次黎食就叫左: