2021-05-16 280 瀏覽
呢間都係經過見冇咩人就入去食,估唔到意料之外地好食😻🍣油甘魚刺身 $108每款刺身既擺盤都好靚,每一塊都好厚身 食落新鮮冇雪味 但個人認為魚既甘味不太重。另外三文魚腩都好好食😻🥚溫泉蛋天婦羅 $68呢個係必點!!!外層整到脆卜卜,裏面仲有層腐皮包住隻蛋,呢款仲好食過我係另一個間食過既。待應話仲有一個隱藏招牌就係✨博多黃金屋✨不過我地太飽冇叫到,大家有機會不妨試下。🦪石狩廣島蠔鍋 $128個鍋有4隻蠔, 食落新鮮肥美,完全冇臭味😋底下有海量既蔬菜,真係食菜飽😂飯後仲會送甜品,係日本直送既北海道蜜瓜菓子,但我覺得太甜俾朋友食哂😂環境好似日本居酒屋,真係好似身處日本咁😙如果想靜靜地傾下計,呢度係不錯既選擇。不過位置較偏僻,係屋苑附近。
呢間都係經過見冇咩人就入去食,估唔到意料之外地好食😻

🍣油甘魚刺身 $108

🥚溫泉蛋天婦羅 $68