2020-06-05
呢間餐廳並不是第一次光顧,覺得食物新鮮,環境乾淨,私隱度都十分好,但今次真令人十分失望。星期五下午14:02 到達餐廳,一坐下來已經話午餐last order ,再睇一睇餐牌,明明話咗12:00-15:00係lunch set,算啦就馬上點菜,待應一來是無帶口罩的中年男士,在這疫情下都無幫客人量度體溫,令人很不安心。本人叫咗一個什錦海鮮井定食,都唔係第一次食呢個set,但一上枱已經發現唔見咗中間隻蝦,咁向待應了解一下啦,一個$126蚊的lunch set係咪咁啦,佢睇完轉頭行咗去,等咗好耐,只好再叫另一職員啦,得到的回覆話,「頭先咪話咗轉頭補返比你囉」🙄🙄跟住食食下發現有一隻曱甴在牆上面爬🥶🥶真係以為自己睇錯🤦🏼跟住無帶口罩的待應馬上來打死隻曱甴,轉個頭在坐位旁邊再出現令一隻曱甴,我們當然馬上離開。這餐飯不用半小時已完畢,一定唔會再來這餐廳。
這餐飯不用半小時已完畢,一定唔會再來這餐廳。