2019-12-14 79 瀏覽
同大家分享下同屋企人時不時都會去嘅意粉主打餐廳,我估勝在係性價比比較高,有唔少意粉都係$7x內有交易😗========================日本魷魚雜菌明太子忌廉意粉 $98魷魚腳同埋身嘅配料部份都幾夠煙韌,不至於十幾次都咬唔開個種韌度,意粉醬汁方面略嫌鹹香嘅明太子味偏淡未夠突出,忌廉嘅比例相對地高,所以夾埋比我嘅感覺係較creamy,事實上如果你同我講佢係冇名太子只係忌廉意大利麵我都信,所以大家可以去試其他🤣================================================巧味道指數👅:👧🏻👧🏻👧🏻再食過指數🏃🏻‍♀️:👧🏻👧🏻👧🏻錫荷包指數💸:👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻服務正指數👩🏻‍🍳:👧🏻👧🏻👧🏻環境靚指數👀:👧🏻👧🏻👧🏻========================📍 意粉狂熱 (紅磡)紅磡都會道6-10號置富都會7樓752及753號舖========================

日本魷魚雜菌明太子忌廉意粉 $98
巧味道指數👅:👧🏻👧🏻👧🏻
再食過指數🏃🏻‍♀️:👧🏻👧🏻👧🏻
錫荷包指數💸:👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻
服務正指數👩🏻‍🍳:👧🏻👧🏻👧🏻
環境靚指數👀:👧🏻👧🏻👧🏻
========================
📍 意粉狂熱 (紅磡)
紅磡都會道6-10號置富都會7樓752及753號舖