2020-06-26
去葵興佛羅倫斯小鎮 逛到七點鐘關門 買完心頭好 有啲餓 行過隔離KCC商場搵嘢食-🍕意大利辣肉腸薄餅 (細 $96)薄餅可揀大同細 二人同行 我地叫咗個細嘅 每人分兩件 分量剛剛好 辣肉腸配淡芝士 少辣富口感 咬一啖比蕯 拉絲芝士有成半尺長 食得非常滿足😍-🍝忌廉蘑菇雞意粉 ($88)螺絲粉係我嘅首選 佢掛滿香滑忌廉汁 煙韌耐嚼 雞塊變身碎雞肉球meatball 甚有創意-☕️鮮奶咖啡 (大杯裝 $46)好少可以喺食薄餅嘅地方 飲到靚咖啡 附送標緻拉花 冒住夜晚瞓唔着覺🤪嘅風險 我都要將佢飲完💪-🥤朱古力沙冰 ($68)睇見都涼浸浸 飲一啖落口 朱古力味🍫甜滋滋 沙冰涼透心🧊 即時降溫 成個人醒晒🥶-📍葵興葵昌路72-76號Life@KCC地下G02號舖 Little Mario’s Pizzeria
🍕意大利辣肉腸薄餅 (細 $96)
🍝忌廉蘑菇雞意粉 ($88)
☕️鮮奶咖啡 (大杯裝 $46)
🥤朱古力沙冰 ($68)