一早行完Donki。。。趁着中午人群未到就食埋個晏。。。嚟到呢間意粉狂熱見到人少少都可以一試喎呢間餐廳都幾好喎你用手機落單唔使面對啲侍應。。我哋叫咗個辣肉腸pizza🍕仲可以加少少錢有個小食。。。當然仲可以揀沙律🥗或者南瓜粟米湯🌽🥣啦。。另外我仲叫咗個巴拿馬蕃茄🍅🧀芝士意粉。。原來依家仲有得免費 FREE加大意粉嘅份量真係好抵呀😋整體我覺得都好滿意兩個人仲食唔晒要打包添。。我最喜歡反而係最平的巴拿馬芝士意粉。。意粉🍝時間烹調得剛剛好。。軟硬適中而且醬汁酸甜剛好😋。。。反而小食雞翼就普普通通。。唔order都冇乜損失😅由於份量都唔少我們最後吃剩兩片pizza和兩隻雞翼。。。仲可以攞返屋企做下午茶🤣

辣肉腸pizza
蒜味芝士雞翼