2015-12-07 604 瀏覽
見open rice 有85折coupon,comment又幾好就同bf來試試商場人流不多,我地去到時cafe只得一枱外國客人飲野傾計,之後也只得兩,三台人客,環境舒適唔會嘈吵店員比左menu我地,叫我地選好可以到cashier 自助點餐,這裡全日免加一All day menu 內有三文治,蛋糕,意粉,全日早餐,全部都加$20跟咖啡或茶,主菜加$10有salad or soup我地點了carbonara 同虎蝦蕃茄意粉,湯及latte先來latte拉花幾靚,細細杯甘荀餐湯,味道一般,有甘荀蓉,不太夠熱Carbonara 未食已經聞到好香食落好creamy,意粉軟硬度適中,好好味,比一般cafe的好好多虎蝦蕃茄意粉,有兩隻已去殻大蝦,蝦肉好爽有口感,蕃茄汁微辣,開胃好味兩個pasta都好有水準,可以encore
我地點了carbonara 同虎蝦蕃茄意粉,湯及latte
先來latte拉花幾靚,細細杯
甘荀餐湯,味道一般,有甘荀蓉,不太夠熱
Carbonara 未食已經聞到好香

兩個pasta都好有水準,可以encore
2015-12-07
用餐優惠