2008-08-29 4 瀏覽
今日pm先決定食呢度,打哩book 7:30pm, but they said put us at 7pm coz 7:30 is full. 男友7pm左右就到,坐定定飲住青島等我. 原來間舖好細(比我預期),我哋坐係中間中張2人枱,枱同枱之間得好少位,唔算有太多privacy (if u have sweet words to say), but 嘢食唔錯.先來一客傳聞的面包蛋糕,可能我比較鍾意食面包,所以覺得怪怪的我哋無嗌starter,因為要食dessert!!!!! 但我見到好多人食三文魚沙律,個樣就一般,唔知好唔好食呢.Pasta 要咗 Seafood Angel Hair ($98) : 好食, 唔知係咪話用tomato sauce 呢, 但個樣就一D都無蕃茄汁,有D似炒意粉,不過就出其地好食,但奇怪係seafood淨係得蝦同露荀同cheery tomato. 都無其它seafood. But overall is good in terms of taste!!!!!!Pizza 要咗 Parma Ham pizza ($8x) :要咗medium size,有6件,p
Pizza 要咗 Parma Ham pizza ($8x) :要咗medium size,有6件,parma ham 唔算好多,合餅底薄但唔算脆,比較鍾意isola嘅parma ham pizza,男友就覺得呢個有D咸.
Dessert 本來想要banana cake,但waitress 話都幾creamy,所以要tiramisu ($48),之前見人寫話呢個tiramisu一般,但我覺得好食,因為好重酒味,正!!!
P.S. 門口有咪表,幾方便. Servuce 亦都唔錯,不停幫我加水,仲有每次上菜都會問清楚要路要pepper or tasbaco!! 有個女仔生日,仲係個cake上面插candle 同唱生日歌,好有氣氛.