2019-03-03
海底撈出名既地方係佢既服務,客人食得舒服,食物都會覺得特別啱口味。海底撈既招牌服務,貼心同周到既程度係會令一次去既人覺得驚訝!如果有去過大陸海底撈既一定會感受過,但估唔到係香港既分店都同樣做到感既效果!生活係香港你一定都見識過零售業員工既服務態度,真心想serve你既係萬中無一,大部分係「都係打份工」既態度,有d甚至連基本禮貌都無。所以黎到海底撈你真係好似去左另一個世界感,從你入店到出店,完完全全係皇帝式既服務。今次叫既兩款湯底水準都在線,番茄湯底番茄味濃得黎唔係茄膏茄醬既假蕃茄味,而係真材實料既黎自鮮蕃茄既蕃茄味。開胃得黎無論配上邊一款材料,都會令其味道更上一層樓。麻辣湯底除左辣都真係有麻,如果你鍾意食辣,感你一定會愛上after taste出現係舌頭上既麻。