喺這家意大利餐廳,啱啱食完一餐好滋味嘅午餐,個胃滿滿嘅,心情又靚晒!🌟 首先,個Pizza(10吋)真係掂到不得了,餅底熱辣辣又鬆脆,頂面嘅芝士誘人到不行,那个熱力同芝士嘅香滑完美融合,辣肉腸又火辣辣,厚切得黎完全唔小氣,啖啖肉,充滿滿足感!然後個豬仔骨又點會少得,啱啱好嘅烤焗,配上佢哋秘製嘅烤醬,就算條骨有呎幾長,都快快哋被我掃晒,骨頭旁邊嘅肉質鬆化,又鮮又滑,嗰種入口即化嘅感覺,實在太正喇!當然,唔可以唔講下個黑松露意粉啦,呢個簡直係意粉界嘅黑金!口感絕佳,黑松露味濃郁得嚟又唔會太油膩,吃落去包你哋賞心悅目。雖然就算煙肉粒有啲少,但整體嚟講,呢碟黑松露意粉有種說不出嘅優雅,佢喺味道同口感上都得到我嘅點頭——好食到閂眼!🍝 下次見到朋友,我肯定推介佢哋嚟試吓!