餐廳: 温野菜 (太古城中心)
資訊:

2018-07-27 1634 瀏覽
我係咪已經變了 ‘‘邊爐控‘‘??最近,愛上了午餐打邊爐,有足夠時間消化,價錢又抵食。終於有一間‘‘溫野菜‘‘在附近出現了。之前在東京食過,已經‘‘有少少中意左佢‘‘。今次食太古城的溫野菜午餐,食 英國安格斯牛腩肉 和熊本豚肩肉 和一客蔬菜盛盒$128 。set lunch有其他 green monday (菜only)選擇$98 起,湯底 +$10 就可以有升級湯底,+$20 就有藥饍湯底。一菜都好快,而且有調理,所有盒子都一個size,方便叠起,始終枱有限空間。呢度又是一人一鍋,我好中意!! 在等待入座前,有一個簡單小遊戲,可以嬴食材。當天,我嬴了‘‘4塊生菜‘‘。

我係咪已經變了 ‘‘邊爐控‘‘??

呢度又是一人一鍋,我好中意!!

2018-07-23