2023-04-18
愛上米線行街見到有間唔錯嘅米線,見到環境同埋別說一格,就好想試吓,加上佢個名令我更加係米線控嘅我一定要試吓酸菜魚米線估唔到有我最鍾意食嘅酸菜魚配上我最喜愛嘅米線,酸菜魚嘅份量都幾多,另外酸菜嘅味道非常入味,配上米線,真係10分不錯香噴噴奶黃金沙脆雞翼平時去開大型嘅米線舖都係食開土匪雞翼,估唔到呢度都會有另外一種選擇,就係平時都鍾意食嘅鹹蛋黃雞翼嘅雞翼卜卜脆好特別,配上鹹蛋黃醬,邪惡得來又吸引懷舊蔥油餅配滕椒野菌雞粒估唔到食米線都會有唔同嘅小食俾你選擇,而今次見到店員嘅介紹,就試吓依個蔥油餅啦,佢哋嘅蔥油餅煎得啱啱好配上超入味嘅滕椒炸雞粒同野菌嘅雞粒,依個小食算係幾特別時令清甜時疏食完咁多油膩肥膩嘅嘢,當然就係要食啲健康嘅補償吓啦,佢哋嘅時疏都幾清甜同埋新鮮食完之後,更加覺得出邊嘅大型連鎖舖千篇一律,愛上米線係另一個新嘅選擇,佢哋咁多嘅選擇可以開始嚟再慢慢選
酸菜魚米線
香噴噴奶黃金沙脆雞翼