2018-09-26
[ 男朋友話要比 9 分 的漢堡包😱]••呢間Cafe我想食好耐架啦‼️每次提議去食,男朋友都話無興趣,最後終於比我氹掂佢✌🏻點知食完佢非常鍾意😍然後第二日我約左朋友食晚餐,陪唔到佢,佢竟然毒撚自己一個再去食🌚⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🔹青咖哩軟殼蟹包($78)⭐️9/10呢個個青咖哩汁整得好惹味😋重點係只係微微辣,岩哂我唔食得辣,又要食咖哩味既煩人👻軟殼蟹好大隻,又炸得好脆,仲要唔會乾曾曾🦀總之個汁係成個包既靈魂,好正🤤-🔹北京填鴨包($62)⭐️8/10呢個係我揀既,因為我有舖北京填鴨癮🦆個醬汁同啲大葱加埋,真係好有食片皮鴨既感覺👅夾住手撕鴨肉,真係幾正!如果有埋脆口既皮就更正😍不過啲醬汁食到最後覺得有點太鹹😖-🔹阿媽雞翼($48)⭐️7/10我最滿意佢係單骨雞翼黎架👍🏻味道都幾好~🔹兒童鴛鴦($40) / Dirty($??)我懶勁咁想考我男朋友,知唔知咩係兒童鴛鴦✍🏻點知佢即刻就答到我「好立克+阿華田囉💁🏻♂️」我好驚訝😱但佢話係人都知😱我真係唔知😨-💁🏻♀️其實我地係叫二人餐,抵勁多啊🤑非常夠食,包可以轉為甜品,另外再叫甜品都係+$30🍰. . .🔺二人晚餐($220)🍽➸ 任何包2個 +
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆
🔹青咖哩軟殼蟹包($78)⭐️9/10
🔹北京填鴨包($62)⭐️8/10
🔹阿媽雞翼($48)⭐️7/10
我最滿意佢係單骨雞翼黎架👍🏻味道都幾好~
🔹兒童鴛鴦($40) / Dirty($??)
. . .
🔺二人晚餐($220)🍽
➸ 任何包2個 + 小食1個 + 飲品2杯🍔
( 6pm - 9:30pm )