2023-06-04 18 瀏覽
今日lunch同同事揀咗食呢一間相當出名食all day Breakfast嘅餐廳,之前喺九龍城已經好想食佢,難得佢喺旺角開咗分店❤️同事一早book定位,午飯時間,當然係全院滿座啦,餐廳雖然唔算大,但係佢啲枱都唔會好細張😆除咗all day Breakfast之外,佢都有午餐,仲有個二人餐可以選擇👍🏻我就叫咗個貓頭鷹全日餐:其實我呢個已經好豐富,有薯餅、香腸、煙肉、烤蘑菇、烤番茄、麵包、eggs benedict, 佢一上台我就俾佢賣相吸引住,每一樣食物都相當唔錯,尤其係佢嗰個蛋做到流心嘅效果,超香蛋味😍同事決定食豪啲,就叫咗佢招牌嘅超級貓頭鷹全日餐,仲要係配咗一隻大龍蝦:同事呢個餐真係冇得輸,尤其是隻龍蝦,足足手臂咁大隻,佢仲分咗啲龍蝦肉俾我食,龍蝦肉相當爽口彈牙🥴呢間嘅all day Breakfast真係相當出色,下次要試埋其他嘢食😋

2023-06-01
午餐