2010-06-29
自自己兩年前生日去開TST間分店後, 都好回味outback嘅安格斯肉眼扒.女友決定今日好生日特別都要返黎依度鋸扒! 賀一賀佢於是就決定Book去causeway bay呢間((一早book位註明生日 會有個dessert送!))首先要讚的是服務態度良好, 我book咗8點, 早咗大半個鐘到, 都能馬上安排我們入坐, 一坐低侍應就自我介紹, 服務殷勤。另外, 我們兩個人坐四人卡位, 十分寬闊舒適, 也有足夠的位置擺放食物。女友略嫌卡位燈光太強(可要求關掉), 侍應也溫馨提示是HAPPY HOUR時間, 飲品買一送一呢。抵讚~~我地叫左set 12oz安格斯肉眼扒7成熟配薯蓉+焗甜薯跟凱撒沙律&一客羊扒配飯同雜菜 先上ga係送ga黑糖飽! 個飽暖暖的, 加埋佢d滑滑牛油, 正呀!!好味!女友好like之後就上凱撒沙律生菜依然係咁新鮮, 味美, 飽粒好香脆, 味道有少胡椒辣味到主菜12oz安格斯肉眼扒到, 侍應不忘提我們: 請先切開扒, 如有問題我們會即時跟進~但食落去非常juicy同牛味濃. 肉質嫩滑, 無起渣嘅感覺[b]羊扒配雞飯同雜菜, 略嫌羊扒肉質較鞋同羊扒係有骨嘅 感覺麻麻最後送
女友決定今日好生日特別都要返黎依度鋸扒! 賀一賀佢
於是就決定Book去causeway bay呢間
((一早book位註明生日 會有個dessert送!))
但食落去非常juicy同牛味濃. 肉質嫩滑, 無起渣嘅感覺
最後送俾生日個位的dessert! 雲呢拿雪糕焗朱古力曲奇軟餅
口味真係幾好! 凍凍的雪糕,係ga時候連埋底個層暖暖的cookie, 口味特別!
但就覺得偏甜..
overall今餐同女友依餐生日飯都好滿足