餐廳: 田記魚蛋牛腩專門店 (碧街)
資訊:

又到咗食飯既時刻,愛吃魚🐟的我、愛吃牛🐂的他,簡直就是天生一對⋯⋯😂😂😂😂😂😂😂😂😂(田記魚蛋🐠🐟牛腩🐂專門店)平靚正👍👍👍👍係門口望見已經好吸引➕流晒口水⋯⋯吸引咗入去食😛愛牛人士必吃——-牛🐂魔王配河粉⋯⋯牛魔王的誘惑——足料靚牛,材料上乘,一碗差不多有齊哂牛的各種部位....勁,只係58元👏牛筋、牛坑腩、牛膀、牛肺、牛肚、牛腸.........等等,靚料好味真係唔食牛既人都比佢引到想食😂😂😂😂😂😂全部炇得又夠腍又夠味,真係名符其實的(牛腩)專門店👏👏魚🐠三寶配河粉———-🐟皮餃、魚蛋丶魚🐟片頭,全部是我的至愛,扺食到爆36元有齊哂我喜愛的口味⋯⋯好有🐟味的魚🐟蛋、魚片頭,彈牙足料的魚🐟皮餃,名符其實的(魚蛋)專門店,河粉仲非常之滑溜,大大碗,抵食✌️✌️👏👏腐乳通菜——-新鮮通菜軟熟無比配腐乳醬好味➕滋味😋炸魚🐟皮——-鬆化脆口的炸魚🐟皮😋食物好食已經不在話,估唔到咖啡都咁出色👍👍👍👍👍👍👍意外驚喜的🍋啡☕️⋯⋯鍾意飲咖啡☕️的我,估唔到一間普普通通的餐廳沖調既咖啡☕️可以咁好飲,(檸🍋咖啡☕️、好小地方有,仲要係好好飲,曾經都係其他餐廳飲過🍋啡☕️,大部分檸🍋又蓋過咖啡,或者咖啡不夠濃郁,就
(田記魚蛋🐠🐟牛腩🐂專門店)平靚正👍👍👍👍
係門口望見已經好吸引➕流晒口水⋯⋯吸引咗入去食😛

愛牛人士必吃——-牛🐂魔王配河粉⋯⋯

全部炇得又夠腍又夠味,真係名符其實的(牛腩)專門店👏👏

腐乳通菜——-新鮮通菜軟熟無比配腐乳醬好味➕滋味😋

炸魚🐟皮——-鬆化脆口的炸魚🐟皮😋
食物好食已經不在話,估唔到咖啡都咁出色👍👍👍👍👍👍👍

意外驚喜的🍋啡☕️⋯⋯鍾意飲咖啡☕️的我,估唔到一間普普通通的餐廳沖調既咖啡☕️可以咁好飲,(檸🍋咖啡☕️、好小地方有,仲要係好好飲,曾經都係其他餐廳飲過🍋啡☕️,大部分檸🍋又蓋過咖啡,或者咖啡不夠濃郁,就好似飲更🍋茶)想不到係呢到可以飲到🍋味,又可以飲到香濃、濃厚的咖啡☕️味,唔單止魚蛋牛腩出色,連咖啡都可以比到我驚喜👍👍👍👍👍👍

員工——-我直覺見到一男一女應該係兩夫妻,我估佢地係一家人,好溫馨又有禮貌nice➕like👍👍👍😋😋😊😊😊👏👏✌️✌️✌️