希臘嘅Santorini係一個好靚又浪漫嘅地方🥰亦都係我哋Honey Moon嘅目的地❤️紀念日老公帶我嚟呢間以Santorini為主題嘅餐廳回味洞蜜月之旅❤️餐廳裝潢以半開放式採光🌞顏色亦都用左藍白色為主💙🤍令我哋感覺有種返到希臘Santornin嘅感覺😘Tahini Pasta $140上枱嘅一刻聞落去芝麻醬味道好重🤤撈勻意粉嘅時候霧出熱騰騰嘅熱氣♨️即叫即整每啖都有好香濃嘅芝麻醬味!配料有青瓜、甜紅椒同香蔥😋濃味中帶點小清新✨我同老公都幾鐘意呢個意粉👍🏻Kleftico Lamb $225鐘意食羊嘅老公超級鐘意呢個羊脾👍🏻拎上手大過個拳頭👊🏻而且羊肉好嫩滑🐑基本上唔駛用刀切都可以分開羊肉!而且咁大隻羊脾都非常入味🤤食到最後仲俾我偷影到老公仔拎住隻大羊脾“損”骨頭🤣佢真係食得好滋味呀😋底下嘅蔬菜有青椒、紅椒、蕃茄、菲達芝士等🧀岩晒鍾意食蔬菜嘅我❤️Spanakopita $125岩岩個羊脾就專為老公而設🤣而呢個菠菜批就係我既最愛🩷菠菜批做得好脆好香口😋層次分明唔覺得太膩👍🏻菠菜餡料fill滿整個批配搭菲達羊奶芝士🧀即叫即製作需時大概20分鐘⏰️新鮮熱辣整起真係特別香口🤤等20分鐘都值得呀!R

Tahini Pasta $140

Kleftico Lamb $225

Spanakopita $125

Rice Pudding $90
未食過用飯做嘅布丁充滿好奇心嘅我地😝見Menu個名好特別所以order黎試試!用米、糖、奶製作既布丁口感有啲似意大利飯😂味道係甜味嘅牛奶雪糕🍦係幾特別嘅味道配搭!
  • Kleftico Lamb