2024-06-13 204 瀏覽
早兩年因為鍾意食敏華嘅黯然銷魂飯,響太興買咗一堆太興 50蚊現金券, 點知之後再去質素越食越渣,於是有好多未用,而家見啲券年尾到期 ,筲箕灣又開新店, 覺得新店應該質素會好啲,所以走去試下, 點知。。 五舊即場燒制嘅叉燒, 有四舊都係頭頭尾尾,硬掘掘,得一嚿稍為似樣,兩隻荷包蛋有一隻煎熟咗個蛋黃,個油菜呢?網購平台黯然銷魂飯嘅菜心只逗留喺相片,上枱嘅永遠都係成本最低嘅西生菜。。。 食到一半,仲有個阿姐走嚟要我調位。。。到出去畀錢,畀一張50蚊現金券個收銀姐姐,佢 用收銀機嘟完張券嘅條碼,居然用當我係賊咁嘅唔客氣眼神+口吻,大大聲咁問我,嗰張完全完好無缺底面完全冇畫花嘅現金券係咪用過,搞到坐週圍附近嘅人都望過黎,結果佢自己用電腦查完知道搞錯。 雖然佢有講返聲唔好意思,但係呢餐都真係食到一肚氣。。。