帶小朋友出街食飯係要考慮食物、飲品選擇。間鋪得1位侍應做-用餐前提我有消毒液搓手可用7點幾嚟到食dinner ,我有OpenRice 訂位,幾乎坐滿晒,員工有留到安靜坐位俾我,上餐時間控制得好,有留意到我小朋友因為肚餓扭計,女侍應主動拎餐包🥖呀仔食咗先,好快就上餐湯。估唔到個羅宋湯入邊有幾多牛肉粒,聽侍應比嘅建議,主餐加配$58 有兩塊好脆蒜蓉包、跟湯同一杯指定飲品,好似有得簡飲咖啡或者朱古力我點咗西京燒三文魚燴飯有做得到走油鹽(OpenRice 備注要求)我小朋友唔食蘆筍,侍應話不如煮好之後,另外分開蘆筍比我食,再講個飯可以轉用什菇煮比我呀仔食🫶🏻又好細心問我三文魚🍣需要叫人煎到全熟比我個仔食(我本來都唔記得同佢講要全熟)😍最令我欣賞係服務員咁照顧小朋友飲食需要。我行去洗手間,聽到女侍應好好 *多行一步💖提醒廚房🧑🏻‍🍳按照餐食需要去安排比呀仔食值得讚👍🏻成晚得佢1個女侍應招待廿人好忙,睇見佢有主動同每枱客再加水 。🤫出邊D cafe擺樽水係枱面,點會服務做得咁周到逐枱比熱水,想嘉許呢位服務員殷勤的服務❤️呢度岩小朋友飲嘅選擇少,女侍應好好人話天氣凍,餐飲可幫我整杯暖牛奶比呀仔飲(見餐
帶小朋友出街食飯係要考慮食物、飲品選擇。
間鋪得1位侍應做-用餐前提我有消毒液搓手可用

呢度岩小朋友飲嘅選擇少,女侍應好好人話天氣凍,餐飲可幫我整杯暖牛奶比呀仔飲(見餐牌上邊無賣鮮牛奶)

最後叫咗服務員為我介紹的京都抹茶Latte,好濃好好飲,有靚聖誕樹拉花圖案🎄,我小朋友都好喜歡D食物,急不及待再次訂位,《等》到聖誕假再帶家人嚟食飯
西京燒三文魚燴飯
2022-11-28