2022-06-25 1393 瀏覽
以食物種類唔算多, 不過佢主攻係牛同豬, 其他野已經唔重要, 可惜俾我口感都只係合格無驚喜。見其他人都講話佢地招呼好有禮貌。 係既, 都係有禮貌既, 只係尋晚有個位令我有反感。 話說我同老婆尋日叫左兩個B 餐, 會跟1:魚生 2:小食便當 3:炸雞/雞煲 4:海鮮拼盤。應該係成枱各俾一份, 但係就黎左兩份海鮮拼盤, 我開頭都無為意, 因為同老婆食緊其他野同傾緊計。 突然聽到個男侍應鬧個女侍應, 跟住就係我枱到收走其中一個海鮮拼盤, 完全無同我交代過咩事收走左, 雖然我都聽到係個女侍應俾多左, 但係收走客人枱上面未食既食物, 個男侍應我覺得佢係需要同客人交代咩事。