2024-01-12 279 瀏覽
「魔鬼醬鮑魚雞鍋」♥️♥️今晚我哋去食咗個超正嘅晚餐🥘,主角係魔鬼醬鮑魚雞鍋。講起嚟就流口水💦,個湯底香濃得嚟又有一種微辣🔥嘅刺激感,飲一啖就覺得全身暖笠笠。鮑魚彈牙嘅質感,加埋個魔鬼醬嘅鹹香,真係想一啖接一啖😋。至於雞肉🍗,燉得啱啱好,肉質鮮嫩多汁。配料仲有好多,例如金針菇🍄、豆腐🍲同埋蔬菜🌽,食落去爽口開胃。正所謂滿足晒五官嘅享受😍。整個晚餐嘅氣氛都好好,店員服務態度友善👍,一家人圍埋一齊嘆,真係幸福滿滿❤️。我哋仲叫咗其他嘅小食,例如鮮蝦滑🦐、手工餃子🥟等等,全部都好味。總之,呢個魔鬼醬鮑魚雞鍋絕對係深得我心,下次一定會再嚟食👏!「黑糖蜂巢糕」♥️♥️任食既餐廳裡面,仲有得食點心糕點,呢個糕點好特別,口感鬆軟,黑糖既味道都好濃郁,十分有趣,細心點睇,仲好似一個蜂巢既紋路咁。「燕麥糕」♥️♥️糕點真好令人難忘,好食又吸引既甜點,主要用燕麥粉製作而成,口感鬆軟而細膩,食落去仲有一份口感同層次感,感覺都比較健康既一款甜點。「西班牙黑毛豬」♥️♥️呢款豬肉唔係最瘦,都唔係最肥,每一塊都好平均,加入火鍋裡面,佢既少量豬油仲可以令到火鍋更加好味。「BB鮮黃聖子」♥️♥️呢度有好多海鮮以供選擇,鮮黃聖子就好想食,好
「魔鬼醬鮑魚雞鍋」♥️♥️
「黑糖蜂巢糕」♥️♥️
「燕麥糕」♥️♥️

「西班牙黑毛豬」♥️♥️
「BB鮮黃聖子」♥️♥️
呢度有好多海鮮以供選擇,鮮黃聖子就好想食,好爽好食,火鍋既必食配料。