2024-08-14
前言:請大家記得,食呢間野,一定要叫甜品難得唔以主菜開頭,全因我對佢嘅印度甜品不吐不快$32嘅甜奶球如下一開頭見倒餐牌嗰background,以為甜奶球係圓形波波,點知原來係一杯杯嘅.......疑似雪糕(?)重點來了,大家必須謹記強烈建議四人最多叫一杯,佢有特色到仆X,同時都難食到仆X,嗰浸香味真係印度佬先整出黎得嘅人,一定要叫黎試試$32 牛奶雪糕強烈建議四人最多叫一杯,佢有特色到仆X,同時都難食到仆X,嗰浸香味真係印度佬先整出Mm........我好似曾經講過類似嘅說話?瑪撒拉milk tea對比起重X大廈,佢顯得更有特色,佢唔似薑奶茶anymore,佢真係有佢獨特嘅味道,建議四人行都要有一條友叫黎試試佢。前菜 經典脆片加薄荷汁炸雞 ok嘅,同出面D炸雞唔同,佢層皮幾硬吓垃圾雜錦,千祈唔好叫炒飯,都ok嘅羊肉咖哩,ok嘅,老實講,肉質都係偏鞋芝士饢 幾好味嘅PPPPSSSS相信大家都睇得出,我呢篇食評全部嘅精氣神都用晒起甜品上,正餐真係冇興趣點評。大家記得一定要叫甜點呀!!!!!!真係好有特色架!!!!!!
難得唔以主菜開頭,全因我對佢嘅印度甜品不吐不快
$32嘅甜奶球如下
重點來了,大家必須謹記
黎得嘅人,一定要叫黎試試
$32 牛奶雪糕
Mm........我好似曾經講過類似嘅說話?
瑪撒拉milk tea
前菜 經典脆片加薄荷汁
炸雞 ok嘅,同出面D炸雞唔同,佢層皮幾硬吓
垃圾雜錦,千祈唔好叫
炒飯,都ok嘅
羊肉咖哩,ok嘅,老實講,肉質都係偏鞋
芝士饢 幾好味嘅
PPPPSSSS