2017-03-31 773 瀏覽
早兩個星期有晚晚飯來大圍開餐,經過見這間貌似可以而價錢又不算貴就入去試一試,點知入去先發現原來間舖頭好細,地方淺窄,環境幾迫,地方也暗暗的,薯實不算太舒服。餐牌選擇不少,為了方便就直接在晚餐餐牌的幾款中選一款算了,點了一客芝士焗菠菜雞肉飯,由於是即叫即焗,都約莫等了十五至二十分鐘才有得吃。焗飯賣相正常,表面都舖滿芝士,有些位置的芝士都焗得幾香,而味道就中規中距,白飯底,但白飯份量都比較少,一眼都見到白飯未填滿焗兜的。。如果肚餓的話應該會不夠吃,亦都是少飯的關係,焗飯上的芝士醬汁是夠拌飯吃的。雞肉份量也太少。。只有兩件。。亦令我感覺有點馬虎。可能菠菜才是主角吧。。因為只有菠菜份量是最多的

2017-03-14