2015-10-22
行完街,望到對面有幾間野食。這間見到窗門貼晒雜誌介紹的紙張,諗著應該幾好食。不過價錢都幾貴,但見未食過就排隊食。入到去坐位☆唉…有d唔好意思,而且也冇諗過。講真,肥人真係唔好去食。我唔係歧視,因我本身都肥,佢地每張桌與桌之間的距離實在太窄!!!張桌也好細張,放唔到太多野食。一句講晒≈好迫! 你唔好話我,瘦的人都話迫。唉…我覺得搵錢都唔好set到d位甘樣, 趕客咩~講番野食,我地叫左98元法式煎大蝦香辣墨魚麵 同另一豬扒餐。加左29元要小食。我那個墨魚麵好食,好香。不過得一條大蝦未免太少掛。而且有些煮到過熟,蝦難咬。但整體味道不錯。豬扒餐也好食,夠香夠冧。小食都好食。整體味道不錯, 環境懷舊 ,但通風比較差,食完飯,頭髮+衫成陣油煙味。每張桌空間太窄。下次去搵其他空間大的食店會比較適合我。哈哈~
豬扒餐也好食,夠香夠冧。小食都好食。