2021-08-03 1649 瀏覽
本來興高采烈為慶祝周年紀念而專登訂呢間餐廳食,一入到去心知不妙,雖然係星期一,但成間餐廳都得一兩張枱,我哋坐咗冇耐,當其餘兩張枱客人都走了,就開始發現所有侍應不停望住我哋,特別是黑色西裝嘅嗰位由頭盤到serve 咖啡茶,不停望住我地食野不停再望錶,我地心裡都不禁要講句「what the…」,成餐飯就好似去咗花園餐廳咁一直俾人吹趕住食完快走,真係食得很不爽呀😡😡😡另外呢餐飯都不停有唔同嘅侍應走過來,唔介意他們幫手收碟傳菜,但一間收得呢啲價錢,我唔明點解明知&眼見到枱面有污糟野(食物殘渣)都唔識先清理好先上另一道菜,呢一點係令人好失望嘅服務!註:如果呢間餐廳員工&經理想提早收工,麻煩記得再不要接夜晚8點或後嘅booking,或麻煩請跟客人說明8點後只可用餐30分鐘!!!食物方面:講真嘅呢個價錢真係一啲都唔值再加埋呢啲咁嘅服務 ,只可以講worst of the worst ! Strongly NOT recommended!🙅🏾‍♀️🙅🏾‍♀️🙅🏾‍♀️