(非會員)
2005-07-31 9 瀏覽
7月23日逛完書展9:00pm幾, 我同兩位朋友去o左灣仔幸福樓打自助火, 入去坐底後, 就出去睇o下有o麥食, 入去前我都知道熱盤唔會再出, 所以得番D尾, 但無想過連火食物都無O麥, 我心想O甘入來打邊爐食O麥呀, 走去問部長佢O地又一個拖一個, 一時又話一陣會出, 一時又話我負責晚市, 打邊爐O個邊唔係佢負責, 無人行理.只係間歇性出兩, 三碟應酬我O地, 但係O甘多人等,一陣就無曬, 到~9:40分客人開始鼓譟起來,一一不斷投訴,我O地都有投訴, 問部長出面無O食幾時再出, 點知個店員反問我O地:咁你想食O麥呀, 激到我O地紮紮跳, 回應番佢:咁你出面有O麥食呀, 佢無聲出. 其後佢O地終於行取食物出來比客人吃, 但數量都好有限, 約七, 八碟左右, 全部都係魚蛋, 腸仔, 蔬菜, 蟹柳, 烏冬等食物..... 質素好差,仲好串咁大聲叫你O地快D去囉呀, 唔係轉頭又無嫁啦, 我心想咁叫打邊爐呀, 同難民有O麥分別呀, 我都無心機再食啦, 差不多十點幾,就埋單((約70幾蚊位), 見到其後入座的人都派紙仔點菜啦, 點解我O地唔係咁嫁, 莫非真係要找人幫佢O地食曬D尾, 總結一句講曬勁垃圾.