2011-12-12
帝都酒店同Cookies Quartet 0係新城市廣場既星光花園旁邊合辦左個善慈活動只要捐款, 就可以入去星星雅座入面享用兩杯非酒精cocktail 同 Cookies Quartet 既獨立包裝曲奇唔駛特登去九龍城都可以享用到謝寧小姐既店做既cookies, 真係好surprise 每包獨立包裝曲奇背後都有店既貼紙!!帝都酒店既非酒精cocktail, 一杯比較似蘋果醋, 另一杯比較似乳酸!!由於呢個crossover 好特別, 所以不可不兩面介紹一下!!對於非酒精cocktail, 我只可以講比較岩小朋友, bartender 手勢麻麻, 因為隻杯好"痴立立", 令到我d 手指都"痴痴地"...不過以慈善來睇, 唔會要求太高!!至於Cookies Quartet 既慈善cookies 一共兩款, 好香牛油味, 而且好鬆化香脆, 真係令人食到停唔到口呀!!唔去開九龍城既朋友, 都可以去沙田捐款試下謝寧小姐既店做既cookies啊!!做好事之餘, 仲可以食到好味既cookies!! 推薦大家快d 去啊!!
只要捐款, 就可以入去星星雅座入面享用兩杯非酒精cocktail 同 Cookies Quartet 既獨立包裝曲奇 唔駛特登去九龍城都可以享用到謝寧小姐既店做既cookies,
真係好surprise 每包獨立包裝曲奇背後都有店既貼紙!! 帝都酒店既非酒精cocktail, 一杯比較似蘋果醋, 另一杯比較似乳酸!!
對於非酒精cocktail, 我只可以講比較岩小朋友,
不過以慈善來睇, 唔會要求太高!! 至於Cookies Quartet 既慈善cookies 一共兩款,
好香牛油味, 而且好鬆化香脆, 真係令人食到停唔到口呀!!