2015-04-24 1427 瀏覽
Mr Pizza響我To Eat List翻滾又翻滾,今日本身想響佢同香港仔咖哩二選一的,可惜咖哩休店要五月頭才開打電話落Order,話廿分鐘後有得拎,等友人來時經過拎就岩岩好!事緣我落完Order就恰著左,恰左半個鐘聽倒屋企門鐘聲至醒,望一望電話有成5個Missed Call!全部係Mr Pizza打來既!友人一來到就呻話比Mr Pizza個人係咁鬧!話點解唔聽電話!!話二十分鐘有得拎,我地遲左十分鐘去拎,唔至於要比你鬧呀麻?!!例牌叫Meat Lover,味道可以,但較乾。芝士有一邊特別多,攪到果邊硬左啲,口感冇咁好Half BBQ Pork Ribs好Juicy一啲都唔乾唔鞋,水準Keep到。薯條今次轉左,都係鐘意以前幼身果隻多啲。Mr Pizza成日轉人,無論整Pizza Or Serve客果位都係。希望下次食得返我之前最掛住果種咬落去有油咇出黎既Meat Lover!同埋唔好再見返今日呢個印度人啦!哼

Half BBQ Pork Ribs

外賣自取