(非會員)
連續兩晚去太古城王家沙食晚飯,本來覺得食物不錯,會再幫趁,點知經過今晚之後,我唔會再去喇! 我同阿妹book左太古城王家沙5位食晚飯,5:40有位,叫左個套餐加2個小食共$780左右,食到6點幾已經俾人明示暗示快d埋單,去到7點,包括2-3次俾waiter and waitress追問"a2埋左未"(我地係a2),7點正更有個茂4經理企晌我地檯邊睇錶及講:"快都無用" -- 原因係阿b食緊奶。大佬! 同我地入去食飯的其他檯都仲係食緊野,之不過係我地5個人食得快d -- 我地5個人叫左12碟送! 1個鐘鬆d食完,仲想點? 上樑不正下樑歪,經理態度如此惡劣,下屬就照跟,所以成間舖上下都只係想你地入去食快餐!!! 事實係我地已經好快,可能就係太快,所以成為吹埋單之列!!!!!!! 我唔會再去! 同韓國餐廳哈努幫比,人地無論食物,waitress態度,裝修都perfect, 各位,請認住太古城王家沙-- 唔好幫趁佢,差差差差差差差!

我唔會再去!