2019-05-24
_【檸水】叫咗杯凍檸水,熱水加冰,杯野到枱唔夠1分鐘可以溶到一粒冰都冇,糖水又唔落,杯野好似水龍頭水溝檸檬,真係唔飲好過飲🤮🤮🤮-【炒蛋】煮唔熟就當滑蛋😒,擺落個口度成浸生蛋汁味,好惡頂-【西冷牛】得一把15 cm直尺都冇嘅大細 💀-【西面姐姐/劣質廚師】其一:一入到去打單就收多我$3雞,我明明就係叫咗個餐「跟」炒蛋加腸仔加麥片,佢連炒蛋都加錢其二:厨房話冇麥片問我轉唔轉 我就話咁唔要啦(我已經食到一半個餐) 姐姐轉頭入廚房話我係寧願等 我個位好近廚房 喺隔離聽住佢哋啲對話聽到一肚火 食完嗰餐姐姐問廚房個麥皮得未(我冇特登去追問但已經等左20分鐘)最後廚房好唔好嘅語氣話佢要嘅未俾佢🤬🤬🤬結果個麥皮淨係溝熱水 完全冇味又已經冇野撈 食咗兩啖就無食啦其三:找錢嘅時候姐姐眼神極其唔有善 仲要特登找少啲錢睇我反應 我都忍住冇講冇問就咁走咗就算 但諗返起真係成肚火---2019-05-24 7:30 我坐11枱人生第一則劣評 我平時份人都已經好和平主義 全程都冇點出過聲 但比$53 食個早餐食到成肚火 仲要成肚火咁過全日真系🤬出聲-如果你睇完我真係建議你幫襯其他間 我喺嗰頭附近住 真係覺得間間
【檸水】
【炒蛋】
煮唔熟就當滑蛋😒,擺落個口度成浸生蛋汁味,好惡頂
【西冷牛】
得一把15 cm直尺都冇嘅大細 💀
【西面姐姐/劣質廚師】
2019-05-24 7:30 我坐11枱
如果你睇完我真係建議你幫襯其他間 我喺嗰頭附近住 真係覺得間間都好過佢 希望你唔好助紂為虐 希望你唔好重度我嘅覆轍 攞錢買難受