2024-04-25 169 瀏覽
想搵啲輕食,不過淨係見到呢間,就求其叫少少嘢啦我哋叫咗個豆腐花,另外一個類似豆乳紅茶布甸珍珠之類我自己有帶杯,我落單嘅時候已經冇乜人,而且我隻杯容量絕對夠大,但係個職員竟然可以話做唔到,唔識做,啲材料你都係倒落隻杯度啫,,又唔忙,又唔洗手搖,到底智商有幾低先至會唔識做🙄豆腐花,絕對唔夠滑,豆味尚算OK但係豆乳配紅茶,其實都幾唔match,冇咗用鮮奶嗰種好Rich嘅感覺餐廳係自助形式,枱當然冇人抹啦,所以啲枱都幾污糟另外,垃圾要自己dump,我哋dump垃圾嘅時候,成個餐盤擺低咗喺Counter ,打算打開個垃圾桶,然後逐件逐件dump,費事個餐盤掂到個垃圾桶,但係我哋一擺低,個職員即刻啤住我哋,即刻同我哋講垃圾要自己dump,係唔係誤會都好,職員態度真係好差好差👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
想搵啲輕食,不過淨係見到呢間,就求其叫少少嘢啦

我哋叫咗個豆腐花,另外一個類似豆乳紅茶布甸珍珠之類

豆腐花,絕對唔夠滑,豆味尚算OK

餐廳係自助形式,枱當然冇人抹啦,所以啲枱都幾污糟

2024-04-14
5 分鐘 (堂食)