之前一晚已經去左火山石食日本野, 食烏冬今日起身都係忍唔住, 於是黎左豚組12點幾黎到, 呢度唔太多人我地見倒menu只有肉, 冇菜, 所以問下有冇沙律或者野菌等食物原來下午係冇, 但佢地都拎個晚飯menu 俾我地, 俾我地點菜午餐加十蚊會有飲品, 侍應聽倒我有兩聲咳, 就推介熱飲薑水俾我, 我好驚訝, 侍應咁細心, 完全另眼相看, 服務態度竟然咁好?!我地叫左大蝦沙律, 海鮮湯烏冬, 芝士包包定食, 蝦壽司, 巨鋒提子汁, 白桃汁大蝦沙律有3,4 隻大蝦, D 菜都好新鮮, 不錯香辣海鮮湯烏冬味道好香, 唔辣, 可以加點七味粉調味烏冬不太彈牙, 海鮮份量唔多, 但夠食芝士包包定食芝士包包真係好好飽肚, 但都幾好食椰菜絲配上芥辣汁, 同柚子汁, 好香口呢配埋磨菇味僧湯, 幾好味, 冇臭菇味蝦壽司最差的食物, 包得差, D飯散晒出黎, 只係影相睇唔倒唔推介的食物待應態度好好, 好細心, 令我好意外我最後點左白桃汁, 侍應提議少冰, 真係好多謝佢
之前一晚已經去左火山石食日本野, 食烏冬
今日起身都係忍唔住, 於是黎左豚組

12點幾黎到, 呢度唔太多人

有3,4 隻大蝦, D 菜都好新鮮, 不錯

香辣海鮮湯烏冬
味道好香, 唔辣, 可以加點七味粉調味
烏冬不太彈牙, 海鮮份量唔多, 但夠食

芝士包包定食
芝士包包真係好好飽肚, 但都幾好食
椰菜絲配上芥辣汁, 同柚子汁, 好香口呢
配埋磨菇味僧湯, 幾好味, 冇臭菇味

壽司
最差的食物, 包得差, D飯散晒出黎, 只係影相睇唔倒
唔推介的食物

待應態度好好, 好細心, 令我好意外
我最後點左白桃汁, 侍應提議少冰, 真係好多謝佢

巨鋒提子, 白桃汁
海鮮湯烏冬
磨芝麻
芝士包包豬扒定食
2011-07-02
$110 (早餐)
巨鋒提子, 白桃汁
海鮮湯烏冬