2019-10-21 543 瀏覽
今日中午三點左右同友人一心去試下食呢間野,睇啲評價都知佢貴夾唔抵,但心繫牛油果就想去試下啦!點知去到佢落左半閘又見到入面冇員工整緊牛油果,但佢出面就貼左營業時係12-18,我地好奇怪,究竟佢地係開定唔開定係落左場呢?我地係透明嘅門口等左好耐啲員工見到有客係出門都冇諗過出黎同客交待一下發生咩事,係開門定唔開門😪😪😪乜野嘅服務態度😤😤我地係門口等左好耐係咁叫佢地啲員工,佢地至有一個人出黎話佢地今日唔開😓😓唔開門都可以有一個交待丫,咁嘅態度真係未食過都唔會有下一次幫襯😓😓同埋今日唔開都整定啲牛油果,可想而知聽日嘅牛油果就會係今日下就隔夜嘅牛油果🤭😰😪😪收咁貴仲要唔新鮮真係搵你去食喇🤣
收咁貴仲要唔新鮮真係搵你去食喇🤣
2019-10-21
10 分鐘 (堂食)
下午茶