2015-09-06 1251 瀏覽
星期二中午一個人經過朗豪坊去試下食一入去,就安排我坐門口廁所位,但窗口勁多空位, 我問可唔可以坐入面D 位, 個女仔(應該係新仔) 面有難色, 我唔理佢自已行過去, 之後個好似senior D既四眼仔係我面前問個新仔 係唔係佢比我入黎, 好似好唔滿意咁, 比晒面色我睇.但唔係清潔時間, 窗口其他台一樣有人坐, D死人打工皇帝既趕客態度.野食,嘩,果個什麼石頭鍋飯, 仲難食過屯門D不知名店鋪十倍, 仲要D飯勁林, 完全不合格的石頭鍋飯.壽司勉強OK,不過勁細件,好似48蚊4件小卷星期二下午根本冇咩人, 最後信用卡埋單, 但就囉走我張卡, 九世都唔比番我, 仲要好似好多人係收銀度問野睇野, 覺得D店員好可疑, 出門口即刻打去Card center cut左張卡. 旺角收銀員最鐘意盜用人地資料8月初食,今日清電話相發現影左相, 廢事浪費左D相, 就寫個食評唔好去,根本係搵笨. 貼錢買爛受
星期二中午一個人經過朗豪坊去試下食

壽司勉強OK,不過勁細件,好似48蚊4件小卷

唔好去,根本係搵笨. 貼錢買爛受

石頭鍋飯
2015-08-04
5 分鐘 (堂食)