2024-01-27 512 瀏覽
服務態度惡劣,食物亦非常普通,一啲都唔出色。同街坊講開,佢哋亦有其他態度惡劣嘅經歷,而我係:已調位一次,食物食到一半再被要求第二次調位唔知咩旁邊角落位,在拒絕後,之後有一位客人到,職員竟說,因為有人唔肯掉位,所以你冇位,我問呢位職員點樣唔肯掉位啊佢就話:話您咩,我話緊其他人唔肯調位。而當時呢位客人得一位,仲有其他位佢可以坐,佢絕對係冇需要咁樣講嘅,而我正正坐喺門口,佢係有心講!在第一次掉位後,我在等朋友嚟嘅時候,有三個客人入嚟話佢哋四位,呢位職員話,咁你仲有一個未到,你出去等,要等齊人先入嚟,打電話俾佢啦,我得返一張枱先到先得,而當時我完全感覺到佢係特登比說話我聽。佢舖頭亦都冇寫乜嘢過半數入座, 人哋三個已係度,嗰個行緊嚟,佢都唔俾人入!之後將呢個經歷同街坊講返,佢哋都有其他不愉快嘅經歷。佢地四個人黎食,呢位好串嘅職員,叫佢分開兩個兩個坐,我朋友就話咁我唔食啦,人哋四個人你點會叫人哋分開坐,人哋都係有權唔食走人㗎嘛,跟住佢就鬧人哋運吉, 而呢位職員講說話嘅語氣絕對唔係好的!有其他街坊都覺得嗰位職員態度惡劣,係好串嘅,可能佢不是一般職員!

嗰個行緊嚟,佢都唔俾人入!