2022-06-23 809 瀏覽
6:45去到諗住堂食,要等位無問題,本身叫我坐門口包外賣張枱,阿姐即刻行出黎廚房叫我等第二枱走,點知去到7:10咁岩又有客堂食,個男人叫左個客坐低,我就同返個男人講我等位先,阿姐即刻出黎同佢講係我等先,點知個男人叫我:你咪坐包外賣張枱囉,頭先都叫你坐呢到(如果係無問題阿姐都唔會叫我等第二張枱啦,下話)仲要講我點知你地邊個先邊個後,唔知都可以問下掛,其實等左20分鐘,你比左個位人地先都唔緊要,一句唔好意思都無,仲講話坐呢到無問題,大佬你d外賣成枱都係,碗野都無位擺,仲要近住商場門口冇冷氣,係咁出外賣拎外賣,我係黎食野,唔係你d員工係鋪頭食飯,其實咁辛咪唔好做堂食囉,一路食野聽住d客都係問下等左半個鐘個外賣有未,佢就答返係要等咁耐架喎,你睇唔睇到我好多單?到左會叫你架啦,人地都係問下姐,又唔係吹你,未有咪轉頭再黎囉,你門口又唔係大,唔通個個企哂係你門口等咩,一句總括,態度惡劣,生意好唔好都唔係應該咁嘅態度囉,想嗌交去食就啱㗎啦
2022-06-22
20 分鐘 (堂食)