2015-01-19 735 瀏覽
我和朋友已係雄興既熟客. 因為食物平同好食, 男友今年生日指定話要食呢間個日叫左個羊腩煲後. 黎到既羊肉難咬到我地4個人全部都咬唔開吐在檯上. 之後我地就同佢地講咬唔爛喎. 食唔到. 佢就加左d湯話煮多陣就"林". 等左一陣食都係咁. 我地話都係咬唔爛點食? 個女人就話 "你以為呢d係豆腐呀?羊腩煲黎架! 緊係咁啦" 之後我地話真係食唔到喎. 你不如試下. 佢就行開. 我叫左10聲 唔該, hello, 唔該, hello ....都彩都唔彩人, 我叫到成間鋪d人望住我, 食店員工全部一樣扮聾. 我之後話要多支啤酒先話"好". 咁姐係選擇性聽人叫啦!!!! 最後要我行去佢身邊同佢講, 話想點架你地??? 唔想做我地生意都唔洗態度咁差呀?? o個o靚仔就話呢個女人員工不嬲係咁....下???? 咁我黎食野唔係要受你氣????生日換黎一肚氣, 以後都唔會再去呢間食野!

就話 "你以為呢d係豆腐呀?羊腩煲黎架! 緊係咁啦"

下???? 咁我黎食野唔係要受你氣????

生日換黎一肚氣, 以後都唔會再去呢間食野!
2015-01-03
慶祝紀念