2023-02-18 364 瀏覽
原本係朋友話介紹好食嘅,未正式入去試,見到啲菜式都特別,但因為阿姐態度無法旨再留係到幫襯,原本已經預到好遲先入去拎位,就係驚坐係到等好耐,冇諗過阿姐都仲咁唔耐煩,等一陣已經滾水淥腳話人哋霸住佢張檯,俾啲說話人哋聽,咩食飯時間唔好霸住人哋張檯,啊請問你問我幾多位個時,唔係見到得我一個人係到咩?同埋都係10-15分鐘內嘅事,入去無耐已經調咗位一次,俾另外啲客坐咗先,我都冇出聲肯調,調完又係到催我啲人幾時嚟,唔好霸住佢張檯,呢度我已經嬲嬲地,之後有客嚟又叫返我出去等,有檯俾返我,話有客嚟俾咗佢哋先,咁啱我朋友就到咗啦,我真係多謝你唔食啦🙏🏻讓返張檯俾你做生意啦。麻煩你咁趕,唔願意俾啲客等嘅,請唔好俾啲客入咗去先,仲成日叫啲客調嚟調去,人哋肯合作就算啦,仲俾說話人哋聽
讓返張檯俾你做生意啦。

2023-02-17