2023-01-16
呢間餐廳真係我食過咁多間餐廳服務態度最差既一間, 食物質素屬正常唔特別, 地方好細坐得好逼, 環境又嘈完全傾唔到計😤 ⚠️⚠️1. Sell野食既時候好好態度, 到叫曬野就好似大排檔咁極快收曬我地啲碟, 仲要暗串我地唔遞俾佢2. 落單既時候會令到我地好緊張, 見我地諗緊居然叫我地嗌曬成個Menu啲野, 同埋有啲Hardshell 搞到我地勁大壓力3. 問佢攞水又勁唔耐煩, 帶眼鏡既兩個Staff係長期黑面4. 幾個Staff都冇帶口罩, 仲要講野噴左啲口水5. 埋單既時候見佢收多左一樣野既錢問佢又話乜你地唔係叫多左碟咩, 態度仲要極差, 話係我地既問題, 好唔情願咁幫我地扣返個錢⚠️⚠️Menu上面其實唔多選擇, 我地叫左2️⃣個Starter, 1️⃣個小食, 3️⃣個Pasta, 2️⃣款肉, 1️⃣個甜品, 1️⃣枝紅酒, 其實叫既野真係唔少, 仲有$200切餅費, 埋單都成3千幾蚊絕對唔係平, 都唔expect 要啲咩好好既服務, 但係起碼俾返Staff 應有既專業同埋對客人既尊重, 到左呢個moment 都仲有啲唔係好接受到俾呢個價錢去食一餐成肚氣既飯😡寫左食評咁耐真係好少咁嬲要出一個咁差既Review,
⚠️[服務態度極差]⚠️
4. 幾個Staff都冇帶口罩, 仲要講野噴左啲口水
⚠️[食物質素一般]⚠️
寫左食評咁耐真係好少咁嬲要出一個咁差既Review, 而家間餐廳仲要BLOCK埋我個IG即係完全唔會去正視客人既意見😡