2023-12-10 207 瀏覽
今日經過太子,打算回去同一個地點光顧以前那間出色的潮龍園,點知原來已經轉咗手新店叫做潮興園。 諗住唔考慮了食其他, 但係見佢廣告影啲相牛腩都幾靚質素幾高,心諗試吓應該唔會中伏掛,叫咗個牛腩河,墨丸河外賣行街,點知門口收錢那位大叔態度差到一個點, 叫佢分湯仲大聲夾惡,況且佢都仲未落單,叫定佢分湯仲好似搞到佢好多嘢做咁。 算數唔同啲粗人嘈,諗住如果食物OK受下氣都冇所謂。 點知返到打開兩個外賣, 個樣同佢啲Menu差九條街, 牛腩碎曬,一條條肉絲咁樣散開晒,貨不對辦, 識落又柴又硬,食咗一半已經放棄咗, 另外個墨魚丸我就比較正常! 總括嚟講食物又差態度又差,唔明白呢啲咁嘅店點樣可以存在,實在令人費解
又老又柴🥲