收銀員態度極差付款有0.5蚊尾數 我還沒有拿出來 她已經找完錢 我話我有五毫子 然後叫她給1蚊我 她完全無視我???(唔存在她聽唔到我請求或者她很忙的情況.因為她見到我而且完全無動於衷,我都沒拿完錢已經找完錢給我 我同她講我有散紙 她選擇無視我?)落左六個點心 只來左四個!!! 等左一個鐘 都唔見有另外兩個上來 叫人去check才知道沒有落到order?!失望至極,我們落order用紅筆mark 正常人沒理由見唔到 本身開開心心同屋企人去飲茶 覺得真係掃興 而且去得早 不存在人太多忙唔過來的情況 唔知點解會咁樣 真係好失望 唔明返工咩心態 一個人影響曬整體的形象 而且D嘢食已經唔係話好食啦 感覺以後唔會再幫襯 都唔會建議其他人去

收銀員態度極差
2020-10-11
$100 (早餐)