2024-03-26 238 瀏覽
門口寫6點前還有下午茶,我們同行5個進入就進去,進入時間5:30分,進去已經沒有下午茶牌,之前係有餐牌的,一問原來改了自助式,問題不大,我們食完就埋單,去到收銀位收銀員話要等一下先得,我就行左去距旁邊櫃臺叫另一店員夾個麵包打算一齊俾,點知比另一個男職員好鬼惡死咁講,俾咗錢先可以再買麵包架,我哋唔係同一間,如果喺咁請你叫你老細唔好擺麵包係間鋪入面,還有我依家仲喺間舖頭入面,我唔係食嘢唔俾錢,個態度悪死到好似想食人咁,如果你地牛奶冰室既店員咁強調俾咗錢先可以買麵包,咁麻煩你哋擺個大大既牌喺收銀位置,寫清楚俾客人知道,我哋喺離食嘢,唔係俾你出氣,態度差到咁,唔會再回頭