2017-07-09 426 瀏覽
一開頭五位想拎飛排隊 個伙記就話唔使拎啦 有排等架啦 心諗咁你都要俾飛我架 後尾遲遲先俾飛我 伙記拎野食黎dum低低就算 本身諗住伙記態度差姐 點個個老闆態度仲差 一坐低就狂催我地快d落單好啦拿拿林落左單 因為驚食唔曬會浪費我地五個人叫左四個餐 但係食緊果陣老細又同我地講有最低消費 要落多杯野飲 (重點係佢落單果陣又唔講 語氣講到我地好似無錢俾咁) 咁我地就話仲要叫外賣 佢就話外賣轉頭先講啦 諗住問佢外賣可唔可以計落最低消費 因為本想叫多三個餐外賣 佢就話落多杯野飲啦外面好多人等緊架 你地5個人坐緊6個位架 講到佢d位好矜貴咁 其實我地5個人坐番5個位得架啦 係佢地唔安排人坐落黎 但又要講到我地霸左佢果1個位 態度差之餘又想做多d生意 入到去就唔係客咁催催催 野食貴之外食物質素下降 肉醬意粉太酸又糊 認真永遠唔會再食食果陣仲要聽到d 伙記話入到去就要知足啦 心諗會唔會把自己看得太高