2016-09-25 1564 瀏覽
一間店中有曬日式放題同埋燒肉真係難得,但好可惜我同朋友都決定一致唔會再去,全因為食物質素真係好一般同埋服務員的態度很差。我眼見個waitress攞緊一大盤野過黎,我已經就曬位讓俾佢過,但係佢死都衝過黎,差啲倒曬落我個身!!!我當下的反應是瞪大眼,因為我真係睇住啲野食就跌落我個身。但仲唔到該長啡頭髮、近中年的女侍應見到我瞪大眼佢反應仲俾我更激、對我怒目而視!!!佢既反應真係令人百思不得其解。日式放題方面,三文魚切得好奇怪。雖然顏色係新鮮同靚,但係切到一粒粒咁比較難咬同刃口。燒物方面,雞翼似乎係冇醃就攞出黎俾人食....白雪雪、冇黎味道;(!素食方面都算多選擇既,有好多款沙律同埋有韓式粉絲等等。

素食方面都算多選擇既,有好多款沙律同埋有韓式粉絲等等。