星期六下午五點去食,呢間嘢好似好出名、但去到唔使排隊。點知就係中伏的開始當日落小雨,拎咗縮骨遮,拎位個女人畀膠袋我放遮,我兩手都係嘢,行前兩步未打開袋,女人就同另一男職員勁寸,鬧我做咩唔放好把遮。ok fine,我忍。坐低咗,另一職員好粗魯咁拎放係枱面既餐牌畀我,搞到我好似阻住你做手生意,我坐低個袋都都放就咁,算。成間餐廳都未坐滿人 有三張吉枱,好趕住做生意?落單嗰時,我已好清晰快趣咁叫嘢食,西多士 心心撈丁,紅豆冰,咸檸七,職員話,「喂,一個跟餐加五蚊,另一個散叫廿幾蚊喎,我答ok,佢就話,咁你一陣唔好再問我呀!」太寸。另一枱客好有禮貌叫落單,職員又寸個客話「唔佈講唔該,快啲講食乜」呢啲唔係港式人情味,係寸嘢食嚟到啦,撈丁,個丁面淋到死,淋過謝停鋒塊雞蛋仔,個面唔熱既!都唔知係咪整定放咗勁耐!西多士上枱 又係唔熱既,炸完一啲都唔趣,淋過毛巾。紅豆冰 啲紅豆少到 又冇味咸檸七,個咸檸我篤到爛晒 都唔咸既!隔離街勝香園個咸檸七好飲十倍。埋單102,唔知食過乜垃圾。大家樂既質素都好過呢間,香港人唔好黎食,又寸又難食,我見坐滿晒啲韓國人 大陸人。澳牛雖然寸 但食物質素有保證呢間蘭方園 冇質素

呢啲唔係港式人情味,係寸

西多士上枱 又係唔熱既,炸完一啲都唔趣,淋過毛巾

紅豆冰 啲紅豆少到 又冇味

澳牛雖然寸 但食物質素有保證
呢間蘭方園 冇質素,又要受氣。