2011-01-28
之前在ubuyibuy買了優惠卷,今晚專誠過來吃。原來在戲院內,真係估不到,經過了都不知,初時仲以為係小食部添.....餐廳燈光昏暗,牆身以紅色為主,晚飯時段,加埋我地都係得三台客,是一達偷情的好去處,因為有優惠卷,不能叫二人餐,唯有散叫,他他汁炸洋蔥圈,現叫現炸,所以要等,好似配茄汁會好d洋蔥湯配沙律,嗒到有酒味,味道怪怪,是日餐湯配沙湯番茄肉醬千層麵,比我想像中矮,我仲以為有掌心咁高添,個汁好酸,不要點太多,麵質口感實,芝士味不夠,番茄味重鵝肝意大利飯,我只知食完尼個飯,我好飽,好滯,好呆,鵝肝好多油,食完無了一半命三色焦糖蛋,只得原味食得落口,薑同蛋夾不到,咖啡無哂,無緣試到。肉桂蘋果穌,肉桂味不夠,穌皮不脆,雪芭做得幾好,酸得來開胃每一道食物,要食完先,等一會先送上來,可能俾食客抖抖,然後再戰,所以流程會好慢,慢慢地品嘗。
之前在ubuyibuy買了優惠卷,今晚專誠過來吃。
原來在戲院內,真係估不到,經過了都不知,初時仲以為係小食部添..... 餐廳燈光昏暗,牆身以紅色為主,晚飯時段,加埋我地都係得三台客, 是一達偷情的好去處,
因為有優惠卷,不能叫二人餐,唯有散叫,
他他汁炸洋蔥圈,現叫現炸,所以要等,好似配茄汁會好d 洋蔥湯配沙律,嗒到有酒味,味道怪怪, 是日餐湯配沙湯 番茄肉醬千層麵,比我想像中矮,我仲以為有掌心咁高添,個汁好酸,不要點太多,麵質口感實,芝士味不夠,番茄味重 鵝肝意大利飯,我只知食完尼個飯,我好飽,好滯,好呆,鵝肝好多油,食完無了一半命 三色焦糖蛋,只得原味食得落口,薑同蛋夾不到,咖啡無哂,無緣試到。 肉桂蘋果穌,肉桂味不夠,穌皮不脆,雪芭做得幾好,酸得來開胃 每一道食物,要食完先,等一會先送上來,可能俾食客抖抖,然後再戰,所以流程會好慢,慢慢地品嘗。