2018-07-15
今晚男朋友又揀好餐廳同我去食飯哦 抵錫😘😘😘 因為呢排鍾意去食串燒 今晚就去試元朗呢間 川🙆♂️🙆♂️ 佢營業時間好囂張㗎 1800-0200🤷♀️ 應該係適合夜鬼嘅 價錢都幾抵食 所以成日要排隊等位㗎💁♂️💁♂️有幾樣覺得好好食wo 記錄低先!🙆♀️🙆♀️川骨腸 好得意呀🙆♀️ 好似狗仔食嗰啲骨頭 哈哈😝(腸入邊有舊骨頭)個腸好有肉味勁香!!💁♀️💁♀️💁♀️💁♀️白板串其實即係五花腩💁♂️ 又係好好食嘅 肉同脂肪嘅分布好適中 燒香左有啲油份 正!💁♂️💁♂️💁♂️💁♂️牛脷都幾厚身嘅💁♀️ 不過男朋友覺得麻麻哋🤷♂️ 雞腎同翠玉瓜就普通啦 茄子雖然係好大條嘅💁♂️ 不過就剩係得蒜頭同豉油味 整體味道不足🙅♂️雞翼雖然話係招牌 但係就真係燒雞翼咁囉🙅♂️ 雞肉反而好少少啦💁♂️脆脆鰻魚串就好好味啊🙆♂️🙆♀️ 我哋仲encore左添 第一round個部位就正啊 燒完都juicy 但係個皮仲係脆嘅! 💁♀️💁♀️💁♂️💁♂️ 不過第二round就麻麻哋 部位冇第一round咁靚!金菇都好出色 佢個自家製湯底真係掂!啲乾蔥又夠香 簡直連啲湯都想飲埋💁♀️💁♀️💁♀️燒菠蘿都推介嘅!勁甜勁
有幾樣覺得好好食wo 記錄低先!🙆♀️🙆♀️
川骨腸
燒菠蘿都推介嘅!勁甜勁juicyyy!💁♀️💁♀️💁♂️💁♂️
啤酒我就覺得Erdinger呢款好飲過Sapporo💁♀️ 因為麥味係我鍾意同接受到嘅口味多啲🙆♀️
呢間野都幾抵食 又幾好食 唔怪之得咁多人排隊啦!遲啲涼啲再嚟過!🙆♀️🙆♂️