2021-05-15
-🦄KOKO COFFEE ROASTERS @kokoroasters-三文魚柳佐香濃蕃茄醬伴多士 Hkd168Rating🌕🌕🌕🌕🌑烤菠菜沙律 Hkd88Rating🌕🌕🌕🌕🌑-其實我都係第一次到訪南豐紗廠 @themillshk知道呢度係文青好去處 同時又有好多好食嘅餐廳今次到訪TheMills其實都係想食 @kokoroasters感覺上環境寧靜 坐喺度可以慢慢嘆 慢活人生(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)我一向習慣咗食EarlyDinner 所以呢啲時候好易搵位我自己一個人都可以獨佔一張大檯 都真係幾舒服架CAFE都算係自助形式 自己出去點餐 拎餐 收拾餐具我又係一個人叫咗兩樣嘢食 我真係好誇張好癲🙈MAIN COURSE有我好鍾意食嘅三文魚 超厚一塊表皮係脆脆地嘅 三文魚肉好有咬口 好厚身 好食😋基本上都係啖啖肉 不過我略嫌佢有啲過熟了…🥺感覺上肉質有點榎 可能我平時食開半生熟嘅三文魚旁邊嘅多士都唔錯架 邊邊位烘到超級脆 外脆內軟配埋底層嘅醬汁一齊食係意外地夾 好開胃呀٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و佢底層係番茄汁嚟 入面仲加咗啲藜麥 口感豐富食落口好似食緊粥咁 幾得意 同時有好強飽肚感番茄醬酸酸甜甜咁 真
三文魚柳佐香濃蕃茄醬伴多士 Hkd168
Rating🌕🌕🌕🌕🌑