2024-08-21
📍🇭🇰 馬祖無限時台灣養生涮涮鍋 MAZU.台灣的馬祖無限時火鍋終於來到香港啦!唔駛特登飛去台灣,係香港都可以享受到台灣養生涮涮鍋食到飽啦~.我們今次選擇左平日過來,用手機掃QR code下單,我們點左個:📌 極級SRF極黑和牛肩脊肉套餐至於湯底就揀左藥膳椰子雞涮涮鍋🥘- 藥膳配合鮮甜的椰子和雞肉而且仲可以無限追加肉類,包括:肉質優良的牛肉和豚肉,仲有多種配料,包括:自家製肉丸、腸仔、午餐肉、響鈴、蔬菜類等必備的打火鍋材料,還有自家製飲品;甜品、前菜及炸物,超過60多款!.我們好欣賞他們提供的肉類🥩及海鮮,都很新鮮,食左台灣幸福的味道!.在餐點未到之前,還有送我們一份黃金地瓜薯條,包四款調味粉:甘梅粉、海苔粉、蕃茄粉、麻辣粉,先醫下肚!.至於甜品方面,仲有雪糕movenpick/ haagen dazs可揀!.這裡環境很舒服,而且職員也很友善,我們亦可自助去飲品櫃取飲品及自助調味料吧,可供自由選擇!.最後大家都捧腹而回!
台灣的馬祖無限時火鍋終於來到香港啦!
📌 極級SRF極黑和牛肩脊肉套餐
至於湯底就揀左藥膳椰子雞涮涮鍋🥘
- 藥膳配合鮮甜的椰子和雞肉
最後大家都捧腹而回!